2020

KEZELÉSI TANÁCSOK


A fürdőruhák kímélő kezelést igényelnek, ezért ahhoz, hogy sokáig megőrizzék eredeti minőségüket, kérjük, vegye figyelembe az alábbi tanácsokat.

 

Egyes fürdőruhákat finom arany vagy ezüst nyomás díszít, melyek különleges bánásmódot igényelnek, de minden fajta fürdőruha (merevítős, szivacsos, raffolt) tisztításához a kímélő kézi mosás ajánlott, mivel a mosógépben a ruha összegyűrődik és a merevítő is sérülhet. A kozmetikumok, naptej, klóros, sós- és gyógyvíz okozta elszíneződések elkerülése érdekében minden használat után hideg tiszta vízben finoman nyomkodva ki kell öblíteni a fürdőruhát. Öblítőszerek használata nem ajánlott, mivel ezek károsíthatják az anyag speciális összetételét.

 

Minden fürdőruha mosásánál javasoljuk a folyékony mosószer használatát, mivel ez jobban feloldódik az alacsony hőmérsékletű vízben és nem hagy foltot az anyagon. Fehérítőszer és hipó használata minden esetben kerülendő.

Mosószeres mosás után alaposan ki kell öblíteni a fürdőruhát tiszta vízben. Az egész folyamat ne tartson 10 percnél tovább.


A fürdőruhát kicsavarni, dörzsölni, szárítógépben szárítani és vasalni tilos. Ajánlatos inkább vállfára akasztani vagy szárítókötélen hagyva megszáradni. Soha ne napon vagy fűtőtesten szárítsa.

A lap 0.073 másodperc alatt készült el.
Copyright 2024 Elastic'91 Kft. design by © Ceglédinfo
A látogatók száma 2010.03.26-tól: 2815218 | Ebben a hónapban: 6729 | Ma: 55 | jelenleg: 1 | Statisztika