2020

CÉGBEMUTATÓ


Mint az Elastic '91 Kft. vezetői és munkatársai a fürdőruhagyártás területén ugyanazokat az elveket valljuk: pontosság, megbízhatóság, eredményesség. Többek között ez teszi lehetővé, hogy a hazai piacon két évtizede sikeresen működünk. Fürdőruháink széles választékával, igényességével és minőségével méltán vívtuk ki ügyfeleink megelégedettségét az évek során. Vállalkozásunk legfőbb törekvése, hogy termékeinkkel a társadalom minden korosztályának megfelelő, magas minőségű, mindig az aktuális divathoz igazodó, megfizethető fürdőruhákat tervezzünk és gyártsunk. E célkitűzés sikeres teljesítésének egyik kulcsa, hogy külföldi kiállításokon bemutatott neves olasz és spanyol gyártóktól származó alapanyagok kerülnek felhasználásra.

Az ELASTICBIKINI bemutatja legújabb kollekcióját, amelyet divatérzékeny, molett és igényes nők részére alkotott meg. A kollekciót idén is két irányvonal képviseli.

A CLASSIC irányvonalba a klasszikusan elegáns és nőies fazonok, a fiataloknak tervezett ízlésesen vonzó fürdőruhák pedig a FASHION irányvonalba tartoznak.

Idén is számos népszerű kiegészítővel gazdagítottuk kollekciónkat, amelyek ötletesen variálhatók a fürdőruhákkal.

 

Üdvözlettel:

Elastic '91 Kft.A lap 0.016 másodperc alatt készült el.
Copyright 2024 Elastic'91 Kft. design by © Ceglédinfo
A látogatók száma 2010.03.26-tól: 2803828 | Ebben a hónapban: 3517 | Ma: 189 | jelenleg: 3 | Statisztika