2018

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK


Üzemeltető adatai

Elastic '91 Kft.
Székhely: 1095 Budapest, Ipar u. 2/b.
Telephely: 2700 Cegléd, Nyár u. 9.
Adószám: 10551150-2-43


A webáruház kezelése

Webáruházunk kialakításánál az áttekinthetőség volt a fő szempont. Igyekeztünk olyan szolgáltatásokkal és lehetőségekkel segíteni vásárlóinkat, melyekkel minél gyorsabban és egyszerűbben megtalálják a keresett terméket. A webáruházat úgy építettük fel, hogy kiszolgálja a személyes vásárlás során is felmerülő igényeket. Mindezeken túl, megpróbáltuk ötletekkel, javaslatokkal, technikai leírásokkal segíteni a kiválasztást és a lehető legtöbb javaslatot és információt nyújtani a kiválasztott termékekre vonatkozóan.


Megrendelés

Megrendelését kizárólag írásos formában, interneten keresztül fogadjuk a www.elasticbikini.hu webcímen. Telefonon történő megrendelésre nincs lehetőség. Érvényes rendelést a honlapon elvégzett sikeres regisztráció után adhat fel. A regisztráció során az adatlapot értelemszerűen kell kitölteni. A bejelentkezés és regisztráció nélkül történő böngészés közben is kiválaszthat termékeket, amelyek kosárba kerülnek. Amennyiben Ön regisztrálja magát adatai megadásával ezen termékek azonnal megrendelhetők, így bejelentkezés után nem kell újra kiválasztani azokat. Ha nem tudná rendelését online úton leadni, kérjük, jelezze cégünknek abikini@elastic91.hu e-mail címre írt levéllel vagy a 0653/500-430-as telefonszámon. A megrendelést követően 48 órán belül visszaigazolást küldünk.


Árak

Webáruházas áraink bruttó fogyasztói árak, melyek már tartalmazzák az áfa-t, és magyar forintban értendők. A megrendelt terméket a megrendelés időpontjában meghatározott áron garantáljuk. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Az oldalon található esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk.


Szállítási határidő

A szállítási határidő 10 nap. Amennyiben a várható szállítási időpont meghaladja a 10 napot, a megrendelés beérkezése után a regisztrációkor megadott telefonszámon vagy e-mailben tájékoztatjuk erről vásárlóinkat.


Házhozszállítási díj és csomagolási költség

A házhozszállítási díj Magyarország egész területén, amely megrendeléskor adódik hozzá a fürdőruha árához:

  • Utánvéttel történő fizetés esetén: 1 200,- Ft
  • Banki átutalással történő fizetés esetén: 1 000,- Ft

Külföldi postázási cím esetén a szállítási díj külön megállapodás alapján fizetendő.
A csomagolásért külön költséget nem számolunk fel.


Fizetési feltételek

A webáruházból megrendelt termékek ellenértékének kifizetése kézbesítéskor, utánvétes fizetéssel a számlaátvétel ellenében történik vagy előreutalással az Elastic '91 Kft bankszámlaszámára.


Banki adataink:

Elastic '91 Kft.
Székhely: 1095 Budapest, Ipar u. 2/b.
Számlaszám: BBRT: 10103812-51660900-02000007

 

Megrendelt áru átvételének módjai

A kézbesítés a DPD Futárszolgálattal történik munkanapokon. A megrendelt termékről és a szállítási folyamatról Vevő folyamatos tájékoztatást kap a DPD Hungary futárszolgálat által e-mail formájában. A megrendelt termékeket a DPD Hungary futárszolgálat 48 órán belül szállítja házhoz. Kérjük, arra a helyre kérje a kiszállítást, ahol ebben az időben tartózkodik.

 

Garancia

Garanciát adunk minden termékre az átadástól számított 6 hónapig. A számla egyben jótállási jegyként is szolgál, külön jótállási jegyet nem adunk. A garanciát csak abban az esetben áll módunkban érvényesíteni, ha a terméket az eredeti számlával együtt kapjuk vissza. A garanciális igény nem érvényesíthető a nem rendeltetésszerű használatból eredő meghibásodásokra illetve sérülésekre. A garanciális ügyintézés további részleteire a PTK-ban, a 49/2003. (VII. 30.) GKM rendeletben, illetve a151/2003 (IX. 22.) Korm. rendeletben foglaltak az irányadók.

 

Megrendelés visszamondása

Amennyiben a Vevő eláll a szerződéstől, köteles saját költségén visszaszolgáltatni minden, eredetileg a termékhez mellékelt és átvett tételt a rajta található eredeti címkével és eredeti csomagolásban. Ha a Vevő a visszaküldött termékhez nem mellékel minden, eredetileg a Vevő részére átadott tételt, az Eladó fenntartja magának a jogot arra, hogy a hiányzó tételekért díjat számítson fel a Vevőnek.
A megrendelés lemondását írásos formában jelezze cégünk részére a www.elasticbikini.hu weboldalon, a Kapcsolat menüpont alatt található rendszeren keresztül.
A távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet 4.§ és 5.§ szerint a vevő az eladóval elektronikus úton kötött szerződéstől, 14 munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. A Vevő az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor a terméket átvette. A Vevő elállási jogát a fentiekben meghatározott határidőn belül az Elastic '91 Kft. részére eljuttatott írásbeli nyilatkozattal gyakorolhatja. Indoklás nélküli elállás esetén a Vevő viseli az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Ha a Vevő indoklás nélkül, a fent meghatározott határidőn belül, a fenti feltételeknek megfelelően kívánja az eredeti címkével ellátott terméket visszaszolgáltatni, a Vevő által kifizetett összeget az Eladó az elállást követő 14 napon belül banki átutalás vagy rózsaszín csekkes befizetés útján visszatéríti a Vevőnek, amennyiben a Vevő kétséget kizáróan igazolja a visszaküldés tényét vagy a termék visszaérkezik az Eladóhoz. Vevő köteles a visszaküldött áruval mellékelni az összeg visszatérítéséhez szükséges banki adatait, máskülönben cégünk nem tudja visszatéríteni az összeget.

 

A csomag átvételének megtagadása

Amennyiben a Vevő nem kívánja átvenni a kiszállított csomagot, úgy köteles saját költségén az Elastic '91 Kft (2700 Cegléd, Nyár u. 9.) részére visszaküldeni azt. Ha a Vevő a visszaküldött termékhez nem mellékel minden, eredetileg a Vevő részére átadott tételt, az Eladó fenntartja magának a jogot arra, hogy a hiányzó tételekért díjat számítson fel a Vevőnek.

 

Vitás kérdések

A Felek vitás ügyeiket elsősorban egymással való egyeztetés útján rendezik. Amennyiben ez nem vezetne eredményre, a vitarendezés peres úton történik, amelyre a Felek a Ceglédi Városi Bíróság illetékességét kötik ki.

 

Adatvédelem

A regisztrált felhasználók adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk. Adatait harmadik félnek nem adjuk ki. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. (1992. évi LXIII. törvény )

 

A megrendelők felelősségvállalása

Megrendelő tudomásul veszi, hogy rendelése elküldésével a jelen szerződési feltételeket elfogadja és az itt leírtak be nem tartásával szerződésszegést követ el, melyért jogi felelősséggel tartozik. A megrendelő által megadott adatok valódiságáért a megrendelő az Elastic '91 Kft. felé szintén jogi felelősséggel tartozik.

 

Cegléd, 2014. augusztus 01.A lap 0.019 másodperc alatt készült el.
Copyright 2019 Elastic'91 Kft. design by © Ceglédinfo
A látogatók száma 2010.03.26-tól: 2284355 | Ebben a hónapban: 12060 | Ma: 300 | jelenleg: 2 | Statisztika